Laatste nieuws

Heeren Groep voert uiteenlopende werkzaamheden uit voor aansprekende klanten in heel Nederland én daarbuiten. Op deze pagina leest u het laatst nieuws over onze projecten, ons materieel en onze bedrijven. 

Voor vragen 0165 - 54 59 10

 • Dodehoek sticker

  Dodehoek sticker

  Dodehoekstickers waarschuwen fietsers, voetgangers en andere kwetsbare verkeersdeelnemers voor de dode hoeken. Dat zijn de plekken rondom het voertuig die de bestuurder niet ziet. De stickers zijn 25 cm hoog en 17 cm breed met daarop de tekst: ‘Attention - Angles morts’ (‘Pas op - Dode hoeken’). Je moet drie stickers aanbrengen op de carrosserie op een hoogte tussen 90 en 150 centimeter boven de grond: één sticker achterop en rechts van het midden en de andere twee aan beide zijkanten binnen 1 meter vanaf de voorkant van het voertuig.

 • Heerengroep weer sponsor RBC Roosendaal

  Heerengroep weer sponsor RBC Roosendaal

  Heerengroep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsering maar ook met het uitvoeren van verschillende hijsklussen. In het stadion van RBC hebben we afgelopen jaar de lichtmasten mogen verwijderen, maar ook in het verleden waren het vervangen van lichtmasten en plaatsen van goals op de trainingslocatie in Rucphen een vaak voorkomende klus.

 • Bouwvak

  Bouwvak

  De Heerengroep Kraanverhuur & Transport is aan het draaien tijdens de bouwvak.

  Geniet van jullie vakantie!

  Ook iets te hijsen of transporteren tijdens deze zomermaanden? Bel 0165-545910

   

 • Woonunit plaatsen in Teteringen

  Woonunit plaatsen in Teteringen

  Het hijsen van een woonunit is voor ons een aanvraag die we wekelijks ontvangen. Maar soms zijn de afmetingen van een unit niet standaard en vraagt het transport en plaatsing van de unit meer aandacht.

 • Strafpuntensysteem voor overtredingen per 1-1-2021

  Teveel overtredingen : vergunning kwijt

  Vanaf januari 2021 is het Europese register van vervoersondernemingen (ERRU) ook in Nederland actief. Daarin worden onherroepelijke overtredingen van vervoerswetgeving bijgehouden. In het ergste geval kan de onderneming de betrouwbaarheidsstatus verliezen en daarmee de vergunning.

 • Nieuwe bedrijfswagens Heeren Kraanverhuur

  Nieuwe bedrijfswagens Heeren Kraanverhuur

  Heeren Kraanverhuur heeft vrijdag 10 maart de eerste 3 nieuwe Mercedes Citan's in ontvangst mogen nemen. In totaal hebben we er 15 stuks besteld die gefaseerd geleverd zullen worden. We wensen de berijders veel plezierige kilometers toe met hun nieuwe aanwinst.

  Heeft u vragen? Bel naar 0165 - 54 59 10