Laatste nieuws

Heeren Groep voert uiteenlopende werkzaamheden uit voor aansprekende klanten in heel Nederland én daarbuiten. Op deze pagina leest u het laatst nieuws over onze projecten, ons materieel en onze bedrijven. 

Voor vragen 0165 - 54 59 10

 • Bomen Markendaalseweg verhuizen in Breda

  Bomen Markendaalseweg verhuizen in Breda

  Afgelopen week hebben we met groot materieel het merendeel van de bomen van de Markendaalseweg in Breda, met kluit en al uit de grond getild en op vrachtwagens afgevoerd naar een nieuw onderkomen. Hiermee is het startsein gegeven voor het uitdiepen en vergroenen van de Nieuwe Mark in Breda.

 • Autolaadkraan sneak preview

  Autolaadkraan sneak preview

  Nog een paar weken wachten en dan voegen we een nieuwe autolaadkraan toe aan ons wagenpark. De kraan zit er inmiddels op en dus hij is bijna klaar voor gebruik. Hulp nodig bij het plaasten van een dakkapel of woonunit op moeilijk gangbaar terrein waar geen hijskraan kan komen? Dan bied deze krachtpatser de uitkomst. Meer info of direct huren bel 0165-545910

 • In de schijnwerpers

  In de schijnwerpers

  In de laatste editie van de Carriere-bode edite Roosendaal en Bergen op Zoom, is de Heerengroep mooi vertegenwoordigd met een artikel en een advertentie.

  Lees hier het hele artikel: https://www.internetbode.nl/reader/33434#p=16

  Wil je ook onderdeel uitmaken van een leuk team en uitdagende klussen oplossen? Kijk hier voor onze vacatures: https://www.heerengroep.nl/vacatures of bel 0165-545910 voor meer info.

 • Als 1 kraan niet genoeg is..!

  Als 1 kraan niet genoeg is..!

  Tijdens de bouw van de 46 City Appartementen in Roosendaal door Leanbouw staat een vaste torenkraan van Heerengroep voor alle handen klussen.

 • Nieuwe autolaadkraan bij Heerengroep

  Nieuwe autolaadkraan bij Heerengroep

  Vanaf half januari 2022 nieuw bij de Heerengroep Kraanverhuur & Transport de Scania R500 Autolaadkraan met een 110 Ton/ meter kraan.

  Het plaatsten van woon/ zorg units, (gas) tanks, dakkapelen op een locatie waar een hijskraan niet kan komen of te groot is? Dan kan deze autolaadkraan de klus klaren.
  Meer informatie of gelijk huren? Bel 0165-545910

 • Dodehoek sticker

  Dodehoek sticker

  Dodehoekstickers waarschuwen fietsers, voetgangers en andere kwetsbare verkeersdeelnemers voor de dode hoeken. Dat zijn de plekken rondom het voertuig die de bestuurder niet ziet. De stickers zijn 25 cm hoog en 17 cm breed met daarop de tekst: ‘Attention - Angles morts’ (‘Pas op - Dode hoeken’). Je moet drie stickers aanbrengen op de carrosserie op een hoogte tussen 90 en 150 centimeter boven de grond: één sticker achterop en rechts van het midden en de andere twee aan beide zijkanten binnen 1 meter vanaf de voorkant van het voertuig.

 • Heerengroep weer sponsor RBC Roosendaal

  Heerengroep weer sponsor RBC Roosendaal

  Heerengroep en RBC hebben al een lang verleden samen, niet alleen in de vorm van sponsering maar ook met het uitvoeren van verschillende hijsklussen. In het stadion van RBC hebben we afgelopen jaar de lichtmasten mogen verwijderen, maar ook in het verleden waren het vervangen van lichtmasten en plaatsen van goals op de trainingslocatie in Rucphen een vaak voorkomende klus.

 • Bouwvak

  Bouwvak

  De Heerengroep Kraanverhuur & Transport is aan het draaien tijdens de bouwvak.

  Geniet van jullie vakantie!

  Ook iets te hijsen of transporteren tijdens deze zomermaanden? Bel 0165-545910

   

 • Woonunit plaatsen in Teteringen

  Woonunit plaatsen in Teteringen

  Het hijsen van een woonunit is voor ons een aanvraag die we wekelijks ontvangen. Maar soms zijn de afmetingen van een unit niet standaard en vraagt het transport en plaatsing van de unit meer aandacht.

 • Strafpuntensysteem voor overtredingen per 1-1-2021

  Teveel overtredingen : vergunning kwijt

  Vanaf januari 2021 is het Europese register van vervoersondernemingen (ERRU) ook in Nederland actief. Daarin worden onherroepelijke overtredingen van vervoerswetgeving bijgehouden. In het ergste geval kan de onderneming de betrouwbaarheidsstatus verliezen en daarmee de vergunning.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10