Over Heeren Groep

De Heeren Groep is een sterke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die elkaar perfect aanvullen. Die bedrijven samen leveren een breed pakket logistieke diensten. Zeker als het gaat om verticaal transport en speciaal vervoer over de weg is Heeren de juiste keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden we voor u altijd de juiste oplossing tegen een scherpe prijs. U kunt erop vertrouwen dat de uitvoering bij onze gekwalificeerde vakmensen in goede handen is. Hoe ingewikkelder de klus, hoe leuker zij het vinden. Want bijzonder is voor ons heel gewoon.

Kenmerkend voor de kwaliteit van onze dienstverlening is de duurzame relatie die we opbouwen met zowel onze klanten als onze medewerkers. Ons personeelsverloop is laag, maar ook onze klanten kiezen keer op keer voor Heeren wanneer zij een logistieke uitdaging hebben. Niet zo gek, want ze weten dat ze met een keuze voor Heeren een keuze maken voor jarenlange ervaring en vakmanschap tegen een scherpe prijs.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0165 - 54 59 10

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

  • Kraanverhuur & Transport

    Ons machinepark bestaat uit kranen, autolaadkranen en verreikers is 24 uur per dag beschikbaar.

  • Reparatie & Onderhoud

    Trailer reparatie, onderhoud, pech hulp en bandenservice. Heeren staat voor u klaar.

     

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

Of u nu wilt transporteren, verplaatsen, heffen of allemaal

Voor iedere markt hebben wij de juiste oplossing

Heeren Groep werkt voor grote spelers in diverse markten. Zo zijn we actief voor bedrijven in de petrochemie, de agrarische sector en de bouw. Klik op een icoon hiernaast om te zien wat we voor bedrijven in deze markten doen.