Heeren Groep: betrouwbare kraanverhuur en hijsdiensten

Heeren Groep, de betrouwbare partner voor kraanverhuur en hijsdiensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en professionele kraanverhuurdiensten die voldoen aan al uw hijsbehoeften. Met een diepe toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en duurzame relaties op te bouwen. Laten we u meenemen in het verhaal van wie we zijn en waarom wij dé betrouwbare partner zijn.

Al 20 Jaar Uw Vertrouwde Partner

Al meer dan twee decennia zijn we trots op onze rol als de meest betrouwbare partner voor kraanverhuur en hijsdiensten in de regio Roosendaal. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen elke klant voorzien van hoogwaardige, professionele diensten die aan al hun hijsbehoeften voldoen.

Ons team van experts

Met een ons team van ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten beschikken wij over de nodige kennis en vaardigeheden om uw project soepel en veilig te laten verlopen. Ze zijn bekend met de nieuwste technieken en kunnen elke uitdaging aan. Bij Heeren Groep Roosendaal kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering en professioneel advies.

Onze vloot

Het succes van een project staat of valt met de juiste apparatuur en expertise. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan moderne hijskranen, die zorgvuldig worden onderhouden en regelmatig worden gecontroleerd. Onze kranen zijn geschikt voor uiteenlopende projecten, of het nu gaat om bouw- en constructiewerkzaamheden, industriële projecten of evenementen. Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom streven we ernaar om oplossingen op maat te bieden om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Meer dan kraanverhuur

Bij Heeren Groep Roosendaal gaan we verder dan alleen kraanverhuur. Een succes project omvat natuurlijk meer dan alleen hijsen en verplaatsen. Daarom bieden we aanvullende diensten aan, zoals transport, hijwerkzaamheden op locatie en technische ondersteuning. We denken graag met u mee en streven ernaar om uw project van begin tot eind te ondersteunen en te optimaliseren.

Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid

Waarom zou u Heeren Groep Roosendaal als uw partner kiezen? Bij ons draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en het centraal stellen van uw wensen. Wij bieden niet alleen hoogwaardige apparatuur en deskundige professionals, maar ook een uitstekende service vanaf het allereerste contact tot aan de afronding. Ons streven is om uw verwachtingen te overtreffen en duurzame relaties op te bouwen met u als gewaardeerde klant.

Uw partner voor succes

Of u nu een grote bouwonderneming bent die gespecialiseerde hijskranen nodig heeft of een evenementenorganisator die een betrouwbare partner zoekt voor hijswerkzaamheden, bij Heeren Groep Roosendaal bent u aan het juiste adres. Elke sector en elke project brengt unieke uitdaginen met zich mee, wij zijn hier van op de hoogte en zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw behoeften te bespreken? Ons team staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0165 - 54 59 10. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project naar nieuwe hoogten te tillen.

Bij Heeren Groep Roosendaal zijn we toegewijd aan uw succes. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een partner die echt om uw project geeft. Kies voor Heeren Groep Roosendaal.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

  • Kraanverhuur & Transport

    Ons machinepark bestaat uit kranen, autolaadkranen en verreikers is 24 uur per dag beschikbaar.

  • Reparatie & Onderhoud

    Bij Heeren Reparatie & Onderhoud BV bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van trailer reparatie, onderhoud, pech hulp en bandenservice. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector en een toegewijd team van goed opgeleide technici, kunnen wij u verzekeren dat uw voertuigen in veilige handen zijn.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

Of u nu wilt transporteren, verplaatsen, heffen of allemaal

Voor iedere markt hebben wij de juiste oplossing

Heeren Groep werkt voor grote spelers in diverse markten. Zo zijn we actief voor bedrijven in de petrochemie, de agrarische sector en de bouw. Klik op een icoon hiernaast om te zien wat we voor bedrijven in deze markten doen.