Over Heeren Groep

Welkom bij Heerengroep Roosendaal - dé specialist in kraanverhuur! Bij ons bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en professionele kraanverhuurdiensten die voldoen aan al uw hijsbehoeften. Maar waarom zou u nu precies voor Heerengroep kiezen?

Bij Heerengroep Roosendaal weten we als geen ander dat het succes van een project staat of valt met de juiste apparatuur en expertise. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan moderne hijskranen, die zorgvuldig worden onderhouden en regelmatig worden gecontroleerd. Onze kranen zijn geschikt voor uiteenlopende projecten, of het nu gaat om bouw- en constructiewerkzaamheden, industriële projecten of evenementen.

Wat ons onderscheidt van de rest is niet alleen onze uitstekende vloot, maar ook ons team van ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten. Onze experts beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw project soepel en veilig te laten verlopen. Ze zijn bekend met de nieuwste technieken en kunnen elke uitdaging aan. Onze klanten kunnen altijd rekenen op professioneel advies en een persoonlijke benadering.

Maar dat is nog niet alles. Bij Heerengroep Roosendaal gaan we verder dan alleen kraanverhuur. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor al uw hijsbehoeften. Daarom bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals transport, hijswerkzaamheden op locatie en technische ondersteuning. We denken met u mee, bieden oplossingen op maat en zorgen ervoor dat uw project een succes wordt.

Waarom kiezen voor Heerengroep Roosendaal? Omdat wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We leveren niet alleen hoogwaardige apparatuur en ervaren professionals, maar ook een uitstekende service van begin tot eind. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen met onze klanten.

Dus, of u nu een grote bouwonderneming bent die behoefte heeft aan gespecialiseerde hijskranen of een evenementenorganisator die een betrouwbare partner zoekt voor hijswerkzaamheden, bij Heerengroep Roosendaal bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0165 - 54 59 10

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

  • Kraanverhuur & Transport

    Ons machinepark bestaat uit kranen, autolaadkranen en verreikers is 24 uur per dag beschikbaar.

  • Reparatie & Onderhoud

    Bij Heeren Reparatie & Onderhoud BV bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van trailer reparatie, onderhoud, pech hulp en bandenservice. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector en een toegewijd team van goed opgeleide technici, kunnen wij u verzekeren dat uw voertuigen in veilige handen zijn.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

Of u nu wilt transporteren, verplaatsen, heffen of allemaal

Voor iedere markt hebben wij de juiste oplossing

Heeren Groep werkt voor grote spelers in diverse markten. Zo zijn we actief voor bedrijven in de petrochemie, de agrarische sector en de bouw. Klik op een icoon hiernaast om te zien wat we voor bedrijven in deze markten doen.