Heeren Groep verkoopt onderdeel Heeren Transport aan Transportcentrale

Op 31 december j.l. is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Heeren Transport uit Roosendaal door Transportcentrale Rotterdam (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/ directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Horizontaal en Verticaal transport.

Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar naar de door TCR nieuw opgerichte werkmaatschappij TCH Roosendaal.

De Heeren groep gaat zich na deze transactie volledig met Heeren Kraanverhuur richten op de verhuur van bemande mobiele telescoop- en torenkranen, daaraan gelieerde transporten, machineverhuizingen en industriële verplaatsingen.

Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

TCR is een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal.

Deze overname is een mooie stap voorwaarts waardoor een grotere professionele organisatie ontstaat, waarbij synergie en schaalvoordelen maximaal kunnen worden benut en de dienstverlening naar de klanten verder vergroot en geoptimaliseerd zal worden.

Mark Maaskant, directeur van Heeren Groep en Quinten van Dobben, directeur van Transportcentrale kunnen samen terugkijken op een plezierig en professioneel verloop van de transactie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Heeren Groep                                                         Transportcentrale Rotterdam
Contactpersoon: Mark Maaskant                              Contactpersoon: Quinten van Dobben

Gastelseweg 161                                                    De Biezen 30-31     
4705 RA Roosendaal                                               3355 ES Papendrecht
Telefoon: 0165-545910                                             Telefoon: 088-4112200                             

www.heeren.com                                                    www.tcrotterdam.nl