De dag van een kraanmachinist bij Heerengroep Roosendaal

Elke dag is voor een kraanmachinist is anders en uitdagend, je weet nooit waar je moet draaien. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Maar hoe zo'n dag er een beetje uit kan zien, willen we je graag vertellen.

De dag van een kraanmachinist bij Heeren Roosendaal.

Jouw dag begint op de standplaats in Roosendaal, natuurlijk met een kop koffie, dit kan om 05.00, maar ook om 07.00 zijn. Je hebt de dag ervoor van de planner al vernomen waar je heen moet en wat er moet gebeuren. Je wordt zoveel mogelijk gepland op een vaste kraan, maar tijdens de vakantie of afwezigheid van collega's kan het natuurlijk voorkomen dat je incidenteel op een andere kraan staat ingepland.

Nadat je naar de locatie bent gereden, begin je met het opstellen van je kraan en het uitvoeren van de hijswerkzaamheden. Of dit nu voor het plaatsen van een zorgunit is, hijsen van betonplaten op een bouwplaats, of verhuizen van een industriële machine, elke dag is anders. Koffie drinken en lunchen doe je samen in de bouwkeet, met de collega’s op locatie.

Als je klus is afgerond bel je altijd even met de planning, die je verteld of je terug kan komen naar de zaak, maar vaak is er nog wel een klus die opgepakt moet worden.  Een standaard werkdag bestaat bij ons dan ook niet altijd uit 8 uur.

Het einde van jouw werkdag kan dan ook op verschillende tijden zijn, afhankelijk van het uit te voeren werk, het kan dus voorkomen dat je een paar uur langer doorwerkt op maandag, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis wilt om langs het veld te staan om de voetbaltraining van je zoon of dochter te zien. Werken doe je maandag t/m vrijdag, incidenteel op zaterdag en/of zondag.

Lijkt je het leuk om onderdeel te zijn van ons team?

Kijk dan op heeren.com/vacatures of bel 0165-545910 voor meer info.