Heeren Groep

Reparatie & Onderhoud

Bij Heeren Reparatie & Onderhoud BV bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van trailer reparatie, onderhoud, pech hulp en bandenservice. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector en een toegewijd team van goed opgeleide technici, kunnen wij u verzekeren dat uw voertuigen in veilige handen zijn.

Onze werkplaats is uitgerust met de juiste technische hulpmiddelen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat wij aan al uw behoeften voldoen. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de transportsector en streven ernaar om uw voertuigen zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde bedrijven opgebouwd, wat betekent dat wij altijd de juiste oplossing kunnen vinden, ongeacht het merk of model van uw voertuig. Of u nu een vrachtwagen, hijskraan of ander bouw gerelateerd voertuig heeft, wij hebben de kennis en expertise om reparaties en onderhoud uit te voeren.

Bij Heeren Reparatie & Onderhoud BV streven wij altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen en klanttevredenheid. Onze klantgerichte instelling betekent dat wij luisteren naar uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat we de beste oplossing bieden. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het bieden van pechhulp, wij staan voor u klaar.

Als u op zoek bent naar een garage die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van vrachtwagens, hijskranen en andere bouw gerelateerde voertuigen, bent u bij Heeren Reparatie & Onderhoud BV aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen 0165 - 54 59 10

Dringend transport nodig?[br]Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij spoed bel 0165 - 54 59 10

De voordelen van Heeren

De Heeren Groep is een sterke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die samen elke logistieke uitdaging aankunnen.