Markten

VOOR IEDERE MARKT DE JUISTE OPLOSSING

Heeren Groep werkt voor grote spelers in diverse markten. Zo zijn we bijvoorbeeld actief voor bedrijven in de petrochemie, agrarische sector en de bouw. Klik op een icoon hiernaast om te zien wat we voor bedrijven in deze markten doen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0165 - 54 59 10

 • Petrochemie

  Markt

  Petrochemie

  Heeren Groep is actief over de hele breedte van de petrochemische industrie. We brengen pijpleidingen naar de bouwplaats van boorplatvormen en voeren materiaal aan met speciaal transport, maar we zijn ook actief in de raffinaderijen. Daar worden onze kranen ingezet tijdens fabrieksstops, groot onderhoud en complexe machineverhuizingen.

  Heeft u vragen over de markt of wilt u een afspraak inplannen? 0165-545910

 • Duurzame energie

  Markt

  Duurzame energie

  Onze wagens voor speciaal transport vervoeren regelmatig onderdelen van windmolens. Ook onze kranen worden regelmatig ingezet om de wieken te plaatsen of om het onderhoud aan de windmolens te kunnen plegen.

  Heeft u vragen over de markt of wilt u een afspraak inplannen? 0165 - 54 59 10

 • Infrastructuur

  Markt

  Infrastructuur

  Heeren heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en verwijderen van brugdelen en het vervoeren daarvan over de weg. Met ons uitgebreide wagenpark van hijskranen in combinatie met transport vervoeren we ook bezinkbakken en tunneldelen. 

  Heeft u vragen over de markt of wilt u een afspraak inplannen? 0165 - 54 59 10

 • Bouw

  Markt

  Bouw

  In de bouw komen alle werkgebieden van Heeren Groep samen. We vervoeren zand en grind naar bouwplaatsen en fabrieken en onze kranen zetten grote constructies op hun plaats. Maar ook in de modulaire bouw zijn we actief: onze binnenladers brengen complete wanden (mét deuren en ramen!) naar de plaats van bestemming.

  Heeft u vragen over de markt of wilt u een afspraak inplannen? 0165 - 54 59 10

 • Staalconstructie

  Markt

  Staalconstructie

  Voor zowel nationaal als internationaal transport van staalconstructies is Heeren Groep al jarenlang een begrip. We vervoeren trappenhuizen, frames en andere constructies over de weg met onze combinaties voor speciaal transport. Vervolgens zetten onze kranen de constructies op de juiste plaats.

  Heeft u vragen over de markt of wilt u een afspraak inplannen? 0165 - 54 59 10

 • Zorg/ woonunit plaatsten

  Markt

  Zorg/ woonunit plaatsten

  Tijdelijke units laten plaatsen

  Het plaatsen van een woonunit of zorgunit is een hele klus, vooral wanneer u niet beschikt over het juiste materieel. Heeren Kraanverhuur beschikt over diverse kranen, zoals telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen en verreikers. Deze kranen kunnen wij gebruiken om uw woonunit of zorgunit te vervoeren én te hijsen. Wij kunnen deze units plaatsen voor uiteenlopende opdrachtgevers: niet alleen voor particulieren en zorginstellingen, maar ook voor bouwbedrijven, aannemers, transportbedrijven, onderwijsinstellingen, evenementenorganisaties en meer. Veel meer. Wij werken voor iedereen die een tijdelijke unit wil plaatsen.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10