Heeren Groep

Pech Hulp

Bij de Heeren Groep kunt u rekenen op snel en betrouwbaar pechhulp voor vrachtwagens, hijskranen en andere bouw gerelateerde voertuigen. Of u nu gestrand bent met een lekke band, een lege accu of andere technische problemen, wij staan voor u klaar om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om vrijwel elke pechsituatie op te lossen. Of het nu gaat om een bandenwissel, het vervangen van een startmotor of het repareren van een hydraulisch systeem, wij hebben de expertise in huis om uw voertuig weer in topconditie te brengen.

Naast het verhelpen van pechgevallen bieden wij ook preventief onderhoud en reparaties aan. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunnen veel problemen op tijd worden opgespoord en voorkomen. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat uw voertuig langer meegaat en dat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Bij de Heeren Groep staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en streven naar een langdurige samenwerking. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de benodigde certificeringen en diploma's. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers, waardoor wij snel aan de juiste onderdelen kunnen komen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0165 - 54 59 10. Wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van deskundig advies. Bij de Heeren Groep bent u aan het juiste adres voor professionele pechhulp en onderhoud voor vrachtwagens, hijskranen en andere bouw gerelateerde voertuigen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0165 - 54 59 10

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

De voordelen van Heeren

De Heeren Groep is een sterke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die samen elke logistieke uitdaging aankunnen.