Heeren Groep

Speciaal transport

Met ons veelzijdige wagenpark verzorgen we iedere vorm van speciaal transport. Onze diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare gestuurde opleggers kunnen alles vervoeren. Voor het vervoer van constructies van uitzonderlijke afmetingen gebruiken we opleggers die enkel, dubbel en zelfs driemaal uitschuifbaar zijn. De maximale laadvloerlengte is dan maar liefst 44 meter.

Ontheffingen bij speciaal transport

Heeren Transport heeft een permante vergunning voor het merendeel van de mogelijke transporten. Mocht deze voor uw transport niet toereikend zijn, dan verzorgen we de vergunning. Ook zorgen we, in samenspraak met (lokale) overheden, voor de ontheffingen in binnen- en buitenland.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0165 - 54 59 10

  • Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Kraanverhuur & Transport

    Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Wilt u een autolaadkraan huren? Maak uw keuze voor Heeren Kraanverhuur, specialist in de verhuur van kranen voor verticale hijswerkzaamheden! Wij verhuren naast verschillende autolaakdkrane ook uiteenlopende kranen, zoals telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen, hoogwerkers en verreikers. Lees hier meer informatie over onze autolaadkraan Scania R500 met HIAB X-HiPro.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

De voordelen van Heeren

De Heeren Groep is een sterke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die samen elke logistieke uitdaging aankunnen.