Heeren Groep

Truck & Trailer service

Bij Heeren Groep bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare garage voor vrachtwagens, hijskranen en andere bouw gerelateerde voertuigen. Onze deskundige technici beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw voertuigen te repareren en te onderhouden.

Of u nu een diagnose, reparatie, onderhoud of keuring nodig heeft, ons team staat voor u klaar met de juiste uitleesapparatuur, gereedschappen en expertise. Wij werken met alle merken vrachtwagens en zijn bekend met de specifieke behoeften van bouw gerelateerde voertuigen.

 

Bij Heeren Groep begrijpen wij dat tijd en functionaliteit van cruciaal belang zijn in uw branche. Daarom streven wij naar een snelle en efficiënte service, zodat uw voertuigen weer snel de weg op kunnen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector hebben wij een goede reputatie opgebouwd en ons bewezen als betrouwbare partner voor vrachtwagen- en bouwvoertuigreparaties. Onze klanttevredenheid staat voorop en wij zorgen ervoor dat uw voertuigen in veilige handen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met al uw truck- en trailer servicebehoeften. Wij staan altijd voor u klaar met onze expertise en uitstekende klantenservice. 0165 - 54 59 10

  • Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Kraanverhuur & Transport

    Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Wilt u een autolaadkraan huren? Maak uw keuze voor Heeren Kraanverhuur, specialist in de verhuur van kranen voor verticale hijswerkzaamheden! Wij verhuren naast verschillende autolaakdkrane ook uiteenlopende kranen, zoals telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen, hoogwerkers en verreikers. Lees hier meer informatie over onze autolaadkraan Scania R500 met HIAB X-HiPro.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10

De voordelen van Heeren

De Heeren Groep is een sterke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die samen elke logistieke uitdaging aankunnen.