Woonunit plaatsen in Teteringen

Het hijsen van een woonunit is voor ons een aanvraag die we wekelijks ontvangen. Maar soms zijn de afmetingen van een unit niet standaard en vraagt het transport en plaatsing van de unit meer aandacht.

Afgelopen week ging het om een unit van 12,5 Meter en 4,20 meter van Dit is plek, dit zorgde in Teteringen voor flink wat bekijks. Het opstellen van de Grove GMK 6300L in de smalle straat was de eerste uitdaging. Met behulp van de oprit van verschillende buren hebben we de hijskraan veilig en goed op kunnen stellen. De tweede uitdaging zat in het transport, het pitoreske Teteringen is niet gemaakt voor ongewone grote transporten en dan kan een verkeersbord al in de weg staan.

Door het proffesionele stuurwerk van de "Achpijper" van de Groen Transport is de unit achteruit de straat in gereden. Het aanpikken van de unit en het hijsen verliepen dan ook volgens plan en de unit kon op zijn plek worden gezet.

Bij dit soort uitdagende klussen voeren we altijd een werkopname uit om de knelpunten al uit de weg hebben geruimd voor de klus daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Voor elke klus heeft Heerengroep een oplossing, hoe uitdagend deze ook is. Ook een uitdagende klus waar je hulp kan gebruiken? Bel 0165-545910