Markt

Zorg/ woonunit plaatsten

Tijdelijke units laten plaatsen

Het plaatsen van een woonunit of zorgunit is een hele klus, vooral wanneer u niet beschikt over het juiste materieel. Heeren Kraanverhuur beschikt over diverse kranen, zoals telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen en verreikers. Deze kranen kunnen wij gebruiken om uw woonunit of zorgunit te vervoeren én te hijsen. Wij kunnen deze units plaatsen voor uiteenlopende opdrachtgevers: niet alleen voor particulieren en zorginstellingen, maar ook voor bouwbedrijven, aannemers, transportbedrijven, onderwijsinstellingen, evenementenorganisaties en meer. Veel meer. Wij werken voor iedereen die een tijdelijke unit wil plaatsen.

Gekwalificeerde chauffeurs en machinisten

Wilt u een woonunit of zorgunit laten hijsen en plaatsen? Bij Heeren Kraanverhuur werken ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en machinisten. Ze werken veilig en verantwoord en volgen geregeld nascholingen. Zo is hun kennis up-to-date en zal de plaatsing van uw woonunit of zorgunit veilig en goed verlopen.

Zo hijsen wij uw woonunit of zorgunit

Wij hanteren een vaste werkwijze voor het hijsen van tijdelijke units. Voorafgaand aan de plaatsing staat er een team van specialisten voor u klaar, zoals projectmanagers, chauffeurs en machinisten. Samen met u maken zij een gedetailleerd plan voor het transport en de plaatsing. Hierbij zal er altijd een bezoek aan de locatie worden gebracht, ook wel een voorschouw genoemd. De medewerker die bij deze voorschouw aanwezig is, zal ook op de dag van de plaatsing ter plaatse zijn. Zo verloopt de plaatsing van de unit soepel en gestroomlijnd.

Contact met Heeren Kraanverhuur

Wilt u een woonunit of zorgunit laten plaatsen? Maak uw keuze voor Heeren Kraanverhuur! Neem contact met ons op via telefoonnummer  0165 - 54 59 10 of e-mailadres info@heeren.com. Wij denken graag met u mee en geven u een offerte op maat! Zo weet u wat de plaatsing van uw woonunit of zorgunit gaat kosten.