Heeren Kraanverhuur lid van Kraanverhuur Nederland

Heeren Kraanverhuur met vestigingen in Roosendaal en Middelburg is met 6 landelijke kraanverhuurbedrijven een samenwerking aangegaan onder de naam Kraanverhuur Nederland.

Met de introductie van Kraanverhuur Nederland biedt Heeren Kraanverhuur een landelijke dienstverlening aan met een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers.

"Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn geworden. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland, hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk" aldus Hans Melkert van Heeren Kraanverhuur. "Hierdoor bevorderen wij niet alleen de snelheid van werken en het beperken van de kosten, klanten die landelijk werken hebben voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland geregeld kan worden. Daarnaast kiest de klant met Kraanverhuur Nederland voor de kwaliteit die nodig is om een opdracht goed, snel en veilig te kunnen uitvoeren"

Bundelen van kennis en ervaring

Het bundelen van de capaciteit binnen Kraanverhuur Nederland betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in elk segment. "Markten veranderen en de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Door de enorme expertise binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij niet alleen ruime ervaring op veel verschillende gebieden, ook onze medewerkers zijn hierdoor in staat om mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd" aldus Melkert.

Heeft u vragen? Bel naar 0165 - 54 59 10