Heeren Groep

Woonunits en zorgunits hijsen | Heeren Kraanverhuur Roosendaal

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte en wilt u een woonunit op uw terrein laten installeren? Wat uw behoefte ook is, Heeren Kraanverhuur staat klaar om u te assisteren bij het hijsen, transporteren en monteren van woonunits en zorgunits. Ontdek hieronder hoe wij u kunnen helpen!
 

Het plaatsen van tijdelijke units

Het installeren van een woonunit of zorgunit is geen kleine opgave, vooral als u niet beschikt over het juiste materieel. Bij Heeren Kraanverhuur beschikken we over een breed scala aan kranen, waaronder telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen en verreikers. Deze kranen stellen ons in staat om uw woonunits of zorgunits te vervoeren en op hun plaats te hijsen.

Onze diensten zijn beschikbaar voor diverse opdrachtgevers, waaronder particulieren, zorginstellingen, bouwbedrijven, aannemers, transportbedrijven, onderwijsinstellingen, evenementenorganisaties en meer. Kortom, voor iedereen die behoefte heeft aan onze diensten.

Onze Werkmethode

Bij het hijsen van tijdelijke units hanteren we een vaste werkwijze. Voordat de plaatsing begint, stellen we een team van specialisten samen, waaronder projectmanagers, chauffeurs en machinisten. Samen met u ontwikkelen zij een gedetailleerd plan voor het transport en de installatie, inclusief een locatiebezoek voor een grondige voorbereiding. Het uitvoeren van een werkopname is een cruciale stap. Dit is vaak de verantwoordelijkheid van de bedrijfsleider of werkvoorbereider. Wanneer de opdracht uitdagend is, groeit de kans dat zij persoonlijk aanwezig zijn op de locatie op de dag zelf. Wat er altijd gebeurd, is dat de machinist en rigger grondig worden gebriefd voorafgaand aan de opdracht. Bovendien blijft de machinist op de dag van de opname in contact met hen om eventuele updates te delen of vragen te stellen.

Ervaren en Gekwalificeerd Personeel

Bij Heeren Kraanverhuur werken ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en machinisten. Ze voeren hun werkzaamheden veilig en verantwoord uit. Daarnaast blijven ze zich voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven. Dit zorgt ervoor dat de installatie van uw woonunit of zorgunit altijd veilig en efficiënt verloopt.

Neem Contact op met Heeren Groep Roosendaal

Heeft u vragen of wilt u een woonunit of zorgunit laten installeren? Kies voor Heeren Groep Roosendaal! U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0165 - 54 59 10 of via ons e-mailadres. Wij denken graag met u mee en bieden u een op maat gemaakte offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij het plaatsen van uw woonunit of zorgunit.

 

  • Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Kraanverhuur & Transport

    Scania R500 met HIAB X-HiPro autolaadkraan

    Wilt u een autolaadkraan huren? Maak uw keuze voor Heeren Kraanverhuur, specialist in de verhuur van kranen voor verticale hijswerkzaamheden! Wij verhuren naast verschillende autolaakdkrane ook uiteenlopende kranen, zoals telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen, hoogwerkers en verreikers. Lees hier meer informatie over onze autolaadkraan Scania R500 met HIAB X-HiPro.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10