Heeren Groep

Zand

Al onze zandproducten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen en eisen. Het spreekt dan ook voor zich dat we iedere vracht die we ontvangen, uitvoerig keuren. U vindt bij ons onder meer zandbakkenzand, drainzand, ophoogzand en vloerenzand:

 

 • Zand voor zandbedden: Dit zand is zeer geschikt voor onder bestratingen. Ons zand is vrij van steentjes, takjes, schelpjes en stukjes leem.
   
 • Ophoogzand: Door de juiste zeefkromme en korrelgrootte is dit zand eenvoudig te verdichten. Mede hierdoor is het zeer geschikt als een goede fundering voor uw oprit, pad of terras van bijvoorbeeld uw huis.
   
 • Valdempend zand: Deze zandsoort verdicht niet, is goed waterdoorlatend en bovenal niet te scherp of te grof. Hiermee kunnen verwondingen worden voorkomen. Breng valdempend zand aan met een minimale laagdikte van 30 cm voor het beste resultaat.    
   
 • Zandbakkenzand: Dit is zeer schoon zand voor in bijvoorbeeld de zandbak. Door de korrelstructuur is het zand gemakkelijk los te kloppen, maar ook erg geschikt om zandkastelen mee te bouwen.
   
 • Brekerzand: Dit zand is uitermate geschikt voor het voegen van uw bestrating. Het zand is vrij grof en wanneer u dit goed inveegd heeft u minder kans op onkruidgroei in de voegen van uw bestrating.
   

Meer weten?

Wilt u meer weten over Heeren Zand en Grind? Kijk dan op onze speciale website.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10