Heeren Groep

Grind

De oorsprong van ons grind ligt in berglanden als Frankrijk en Zwitserland. Het grind wordt door het water stroomafwaarts meegenomen en krijgt, door het rollen, schuren en slijten in het water, een veelal ronde vorm en een glad oppervlak. Grind wordt gewonnen in de rivieren, vooral in het zuidoosten van ons land en in Duitsland en België. De grindproducten van Heeren-Zandgrind.nl zijn in vele maten voorradig en toepasbaar als halfverharding en decoratie.

De grindproducten van Heeren Zand en Grind zijn in vele maten voorradig en toepasbaar als halfverharding en decoratie. In ons assortiment grindproducten vindt u onder andere:
 

  • Moraine grind 4/8: Dit is zeer fijne riviergrind uit de Maas en heeft diverse toepassignen in de tuin en in de vijver.
     
  • Moraine grind 4/32: Dit is ook riviergrind en heeft van nature een frisse uitstraling door de vele kleurschakeringen. De grove structuur van dit grind wordt onder andere gebruikt als dakgrind, erfverharding en in de betonmortel.
     
  • Moraine grind >64: Dit riviergrind wordt zeer veel toegepast in schanskorven, rondom vijvers en natuurlijk in rotstuinen.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Heeren Zand en Grind? Kijk dan op onze speciale website.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10