Heeren Groep

Zand en Grind

Vanaf onze eigen zandterminal leveren we u alle soorten zand en grind van hoge kwaliteit.

Heeren Zand en Grind is dé groothandel in zand, grind en split. Heeren Zandgrind.nl heeft een eigen overslagterminal, die direct aan water en snelweg ligt. Hier worden dagelijks schepen met zand- en grindproducten gelost. Na keuring worden ze opgeslagen in de daarvoor bestemde vakken en verlaten ze ons weer in de vorm van grote of kleine vrachten, losgestort of verpakt in big bags.
 

KIWA Gekeurde kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor alle soorten zand, met de zekerheid van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Cunetzand, zand voor zandbed, ophoogzand, straatzand, drainzand, vloerenzand, verschralingszand, u zegt het maar. U krijgt alles gezeefd en geleverd met certificaat van KIWA-BRD. Klantspecifieke producten kunnen op bestelling worden geleverd. Behalve levering franco werk kunt u ook kiezen voor het zelf (laten) ophalen van uw bestelling. Of u nu 20.000 kuub afneemt of 2 kuub, u bent altijd welkom op onze zandterminal.
 

Op- en Overslag

Naast een grote voorraad- en opslagcapaciteit in vakken op de wal beschikken wij op de kade over twee silo's en speciaal materiaal voor laden en lossen. Daarmee kunnen wij de op- en overslag van losgestorte materialen efficiënt - en dus gunstig geprijsd - voor u verzorgen.


Meer weten?

Wilt u meer weten over Heeren Zand en Grind? Kijk dan op onze speciale website.

Neem contact met ons op

Bel mij terug

Onze contactgegevens

Bezoek ons

Gastelseweg 161
4705 RA Roosendaal
info@heeren.com

Neem contact op

Bel ons

Wij staan 24/7 voor u klaar!

0165 - 54 59 10